BRANDS

FIND DIT FAVORIT BRAND HOS OS!

Samsøe Samsøe

 Samsøe Samsøe er et dansk designer brand med opstart i 1990 og er idag et af Danmarks bedst sælgende tøj brands. Høj kvalitet samt et clean skandinavisk look kendetegner Samsøe Samsøe. Du finder et stort udvalg hos GATE 36!

Hilfiger Denim

Hilfiger Denim er navnet på designeren der i 1985 fornyede skjorten og t-shirten med nye fits og twist. Hilfiger er i dag synonymet med amerikansk casualwear. Det stilrene og afslappede look tiltaler en bred skare. Hos Hilfiger Denim er både kvaliteten og modellerne i top! Se udvalget her i GATE 36 og bliv inspireret.

G-Star Raw

G-Star Raw er en af tidens største denim brands. Med øje for detaljer, kvalitet og super pasform skaber G-Star Raw unikke styles. Du kan tjekke dit nye outfit fra G-Star Raw ud her hos GATE 36!

Selected

Selected er kvalitet og et stilrent design til en fair pris. Det danske brand som så dagens lys i 1997 er hurtigt blevet et hit hos den bevidste forbruger. Du finder et bredt udvalg hos GATE 36. Vi har alt fra jeans til habitter så klik og se mere!

JUST JUNKIES | GATE36 HOBRO

 Just Junkies er et dansk denim brand fra 2009. Her finder du cool jeans, t-shirts, sweatshirts og jakker. Kollektionen rummer alt fra det clean skandinaviske look til det mere “rock´n roll” prægede look! Se GATE 36’s udvalg af Just Junkies her!

Anerkjendt

Anerkjendt er moderigtigt tøj til den prisbevidste. Kollektionen fra Anerkjendt er klassisk med et twist. T-shirts, sweats, shorts, strik og jakker klik og bliv inspireret til dit nye outfit.

Knowledge Cotton Apparel

Knowledge Cotton Apparel laver tøj til dig der respekterer Jorden! Økologisk bomuld, genbrugsmaterialer og ordentlige forhold. Hos Knowledge Cotton Apparel bliver alt skabt ud fra en grøn idé. Så udover unikt design, top kvaliteter og super pasform kan du være økologisk i dit nye sæt tøj. Se det her på GATE 36!

Superdry

Superdry er med deres casual stil, super lækre kvalitet og farverige print blevet et stort hit hos mange forbrugere over hele verden. På bare få år forhandles Superdry i over 100 lande. Du kan finde dit næste sæt Superdry her hos GATE 36!

JUNK de LUXE

Det cool brand JUNK de LUXE er enkel og stilsikker mode. Hos GATE 36 er vi stolte over at kunne tilbyde dig JUNK de LUXE som er et nyt brand hos os. Der vil være nye varer på lager i starten af August 2015.

Så husk at komme forbi igen!

Secrid

Secrid er en sikker pung. Mønter og sedler har tjent som prioriteret betalingsmiddel i evigheder. Nu overtages disse traditionelle betalingsmetoder hurtigt af højteknologiske kort. Denne nye teknologiske tidsalder kræver nye typer punge. En som beskytter både dine personlige oplysninger og dine penge. Secrid pungen gør netop dette, både med hensyn til sikkerhed og stil. Se GATE 36’s udvalg her!

Solid

Solid er endu et dansk brand. Her finder du t-shirten, sweatshirten eller jakken til hverdags brug. God kvalitet og stilrent casual design til gode priser. Se nærmere på GATE 36’s udvalg af Solid her!

Oill

Oill som opstod i 2011 i Københavns undergrund er skabt med inspiration fra storbyens liv. Hos GATE 36 finder du accessories såsom cap´s, huer og halstørklæder. Tjek udvalget fra Oill her!

HUB Footwear

HUB Footwear – komfort, kvalitet og klassisk design er nøgleorderne når et par HUB sneakers bliver skabt. Alle sko er udstyret med en sål af høj kvalitet og god komfort. Du kan forkæle dine fødder med et par HUB sko – se GATE 36-udvalget her!

Björn Borg

Björn Borg er især kendt for sine populære tights i smarte designs med print og mange farver. Hos GATE 36 kan du købe dine nye Björn Borg tights og få dem leveret lige ved døren. Tjek GATE 36’s udvalg her!

Royal Republiq

Royal Republiq er accessories til den kræsne mand. Alle varer fra Royal Republiq er af bedste læderkvalitet lavet i klassisk design. Hos GATE 36 forhandler vi bælter, punge, kortholder og armbånd. Tjek det ud nu!

Le_LEGIONNARE

Le_Legionnaire er et nyt dansk brand fra 2014. Økologisk og bæredygtigt koncept med idéen om tidsløst designet streetwear til den modne fyr. Le_Legionnaire er til dig der har en grøn tankegang men også vil gå smart og casual klædt. Hos GATE 36 har du muligheden for at se på det økologiske udvalg fra Le_Legionnaire!