Viser 1–12 af 80 resultater

NN07 No Nationality

NN07 – Casual tøj i klassisk design og de lækreste kvaliteter

NN07 er forkortelsen af No Nationality ´07. som også antyder at brandet opstod i 2007. Med idéen om at skabe et casual wear brand, hvor skandinavisk design, kvalitet og lækre detaljer med inspiration fra hele verden, skulle være grundstenene i kollektionerne.
Det hele har resulteret i nogle vandvittige flotte styles i super kvalitet. I Gate 36 er vi stolte over at kunne tilbyde dig så lækre produkter.

Tøj til den kræsne

NN07 er for dig der gerne vil klæde dig pænt men afslappet og uden at gå på kompromis med kvalitet og pasform. Du vil nemlig opleve at pasform og kvalitet altid er ramt til perfektion, uanset om du vælger et par Chino´s, pants, strik, jakke eller bare en casual T-shirt.

Det sikre valg til garderoben

Med det klassiske nordiske udtryk og de rolige farver i hovedparten af NN07´s kollektioner, er du hjulpet godt på vej, når du skal opdatere din garderobe. Du kan nemlig være helt sikker på at du finder massere af lækre styles, der nemt vil passe ind i dit klædeskab.
Om du skal på job, til middag eller fest, finder du helt sikkert masser af styles der kan peppe dit outfit op.
Klik dit nye NN07 outfit hjem, så er du klar til at afværge enhver tøj krise! Husk at vi leverer gratis din ordre på 1-2 hverdage. Skulle du have lyst til at besøge os i butikken, er du mere end velkommen på Adelgade 36 i Hobro. Vi står altid klar med råd og vejledning, så tøv ikke med at besøge eller kontakte os. Vi hjælper dig gerne…