Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe – Ikonisk Skandinavisk Design

Med tøj fra Samsøe Samsøe får du et klassisk design kombineret med en god kvalitet. Brandet har eksisteret siden 1993, hvor det startede som en lille butik i indre København.Efter flere år på markedet har Samsøe Samsøe fået solidt fodfæste i modeverden, og det er bestemt ikke uden grund. Brandet er opbygget på baggrund af en skandinavisk designtradition, hvor nøgleord som enkelthed, tidløshed og skarpe snit er centrale. Deres kollektioner byder på alsidig og moderne mode, der ikke går på kompromis med kvalitet, funktionalitet samt unikke og raffinerede detaljer.

Noget til alle lejligheder

Samsøe Samsøe byder på ikoniske silhuetter, der sætter et personligt statement til deres designlinjer. Kollektionerne består blandt andet af tøj, overtøj, accessories mm. Her kan du finde massere af styles der kan bruges, hvad end du er på kontoret, til fest, eller blot vil have noget æstetisk til hverdagen. Du får, med et brand som Samsøe Samsøe, alt, hvad du kan ønske dig af tøj til garderoben – tidløs kvalitet med økonomisk overkommelighed. Deres arbejde for at skabe kvalitet til alle lejligheder afspejles tydeligt i deres moderne klassikere og tidssvarende basistøj, som tilbyder et udvalg for enhver smag.

Kvalitetstøj der ikke vælter budgettet

Hos Gate 36 er vi vilde med kvalitet, og vi ser derfor Samsøe Samsøe som en essentiel tilføjelse til garderoben. Du kan på vores side finde et godt udvalg af tøj og accessories fra Samsøe Samsøe til gode priser. Her kan du finde dine nye hverdags-musthaves, som kan kombineres og mikses lige som du ønsker det. Med Samsøe Samsøes nøje udvalgte stof- og garn kvaliteter vil du med sikkerhed føle et luksuriøst touch med dette brand. Har du fundet nogle styles, som du gerne vil opleve i virkeligheden så er du også meget velkommen til at besøge os i vores butik på adressen Adelgade 36 i Hobro.
 
 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.