Viser alle 2 resultater

Secrid

Secrid – The original
Secrid er et Hollandsk design brand startet i 2009. Secrid udvikler og producerer kvalitets punge i læder og stål. Er du på udkig efter en ny pung? I så fald skulle du se nærmere på Secrids udvalg. Den mest populære og vores til dato bedst solgte pung i Gate 36, er Miniwallet. Med Miniwallet i lommen har du styr på alle dine kreditkort, kørekort, visitkort samt sedler.

Hollandsk Kvalitet
Alle produkter fra Secrid er fremstillet i Holland. Her udvælges læder og stålkasser, som herefter samles til en lækker kvalitets pung. De flotte skind giver hvert pung et unikt og udtryksfuldt look. Sikkerheden er også i top hos Secrid. Hvis dine kontaktløse kort placeres i pungens stålæske, forstyres det trådløse signal og der kan derfor ikke hæves på kortet. Dette er en god sikkerhed, da du forhindre andre i at hæve på dit kort uden din viden.

Hos Gate 36 er vi glade for at kunne tilbyde dig de originale Secrid punge. Skulle du have fået lyst til at investere i en ny lækker Secrid pung, så klik din favorit i kassen, du vil ikke fortryde. Husk at vi altid klar til at råde og vejlede dig. Så sidder du inde med spørgsmål om Secrids produkter eller mangler du en farve eller model? Så kontakt os – vi er her for dig! Alle punge leveres helt gratis i Danmark på 1-2 hverdage og du har hele 60 dages retur. Du er også meget velkommen i vores butik på Adelgade 36 i Hobro.

Viser alle 2 resultater