Om GATE 36

Tilbage i år 2000 fik Hobro midtby en ny herretøjsbutik, da Gate 36 slog dørene op. Drivkraften var at give Hobro en butik, hvor der var fuldt fokus på lækkert tøj til unge fyre og mænd uden at gå på kompromis med servicen. Netop derfor gør vi dagligt vores bedste for at sikre, at vores hylder bugner med alt fra den nyeste mode til de klassiske valg. Vores hylder er derfor fyldt op med designervarer, men også med mere prisvenlige mærker, hvor kvaliteten stadig er i top. Vi søger således at skabe et sortiment, hvor alle kan være med og hvor du altid kan forvente varer af høj standard.

Fra lokal butik til landsomspændende webshop

I år 2013 var vores butik i Hobro ikke længere nok. Efterspørgslen fra vores kunder langvejsfra var eksploderet, så vi valgte at udvide vores butik med en webshop. Vi lancerede derfor gate36.dk, så det nu blev muligt for vores kunder at handle i Gate 36 døgnet rundt, hvor end i landet de sad. Ligesom i vores butik finder du på vores webshop alle de kendte brands og designermærker og ligesom i butikken sætter vi online også kvalitet over kvantitet, og derfor er du sikker på, at standarden altid er i topklasse.

En webshop som emmer af nærvær

Holdet bag vores webshop er den samme som du møder i vores hyggelige butik. Det betyder, at har du brug for at kontakte os, vil det være os, som du kender fra butikken, der tager telefonen, besvarer mails og pakker dine ordrer. Vi har valgt den løsning for stadig at være nærværende, selvom du handler online og for at sikre, at du altid oplever samme høje service på webshoppen som i butikken.

Samme høje kundeservice i butik og på webshop

Vi gør en dyd ud af, at du som webshopkunde oplever samme gode stemning og service, som du ville gøre i vores butik. Derfor giver vi dig altid hele 60 dages returret, hvis du skulle have fået klikket noget hjem, som ikke sidder lige i skabet. Derudover har vi selvfølgelig også altid fri fragt på alle ordrer. Vi mener nemlig ikke, at det skal koste mere at handle nemt. Skulle du bestille noget hjem, som er til en gave, pakker vi den selvfølgelig også flot ind, inden vi sender den afsted mod dig.

Velkommen!

Vi glæder os til at se dig i vores butik eller byde dig indenfor i vores onlineunivers!