Registreringsvilkår for nyhedsbrevet

 

Hvem er ansvarlig for nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet tilbydes af Gate Hobro ApS  (CVR-nr. 36 07 76 89), Adelgade 36, 9500 Hobro.

Gate Hobro ejer webshoppen GATE36.DK samt den fysiske butik GATE 36 Adelgade 36, Hobro.

Gate Hobro er ansvarlig for behandlingen af data og udsendelsen af nyhedsbrevet. Uanset om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via Gate 36´s hjemmeside, eller i vores butik, bliver de af dig afgivne oplysninger lagret hos Gate Hobro.

Hvilke oplysninger skal I bruge?

Når du tilmelder dig vores e-mail-service bruger vi din e-mail- adresse samt dit fornavn.

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet og giver os oplysninger om dig selv, dit navn og e-mail-adresse, forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til at give dig en bedre service, således at du kan modtage nyheder om emner, som interesserer dig og passer til din profil.

Du vil kun modtage tilbud og anden markedsføring vedr. GATE 36. Endvidere vil du fra tid til anden modtage en orienterende e-mail, hvis der sker ændringer i forbindelse med nyhedsbrevet (eksempelvis ændringer i mailfrekvensen, ændringer i vilkår eller lignende).

Hvor ofte modtager jeg nyhedsbrevet?

Generelt sender vi dig nyhedsbrevet, når vi har noget nyt at fortælle dig. Det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente e-mail.

Vi tilstræber at begrænse antallet af nyhedsbreve til 1-2 pr. måned.

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 
Den dataansvarlige på www.gate36.dk er Kasper Berggren.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.gate36.dk behandles i overensstemmelse med persondataloven og videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Vi behandler alle de personoplysninger du oplyser til os fortroligt.
Som registreret hos Gate 36 har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette bedes du rette henvendelse til Gate 36.
 
 
Henvendelse til kundeservice:
Tlf.: 98 52 11 70
Mail: [email protected]
 
Adresse:
Gate 36
Adelgade 36
DK-9500 Hobro
Cvr.nr. 36 07 76 89
Telefon: 71 99 33 04
 
Telefontid:
Mandag – fredag kl. 10.00 – 17.30

Forbehold for ændringer

GATE 36 forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Dog henviser vi altid til betingelserne i den danske købelov.