Ombytning & retur

Vi yder 100 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Inden for dette tidsrum skal du sende den eller de varer som du ønsker at returnerer tilbage til os. Dette kan ske ved at udfylde vores standard returformular og sende pakken retur. Du kan også købe en returlabel gennem vores returportal, det koster kun 19kr. Du er selv ansvarlig for varen indtil den er kommet retur til os. Dette betyder også, at alle omkostninger der måtte være omkring pakken (fragt, pakken forsvinder undervejs eller beskadiget under fragten) er på din regning.

Din returpakke sendes til:

GATE 36, Adelgade 36, 9500 Hobro

Vigtigt! Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops!

Se vores handelsbetingelser her!

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse? Bestil varen på ny og skriv det ordrenummer i kommentarfeltet du returnerer fra. Når vi har behandlet din retur fratrækker vi returfragten på din nye ordre. Gælder kun ved brug af vores returportal.

Du bliver nemt og hurtigt guidet igennem vores returprocedure, og kan printe en returlabel. Labelen sættes på pakken, som afleveres ved nærmeste PostNord pakkeshop.

Prisen er kun 19kr.

Print og udfyld returseddlen. Send selv pakken pakken retur til os. Så tilbagefører vi beløbet for de returneret varer til dit kreditkort senest dagen efter vi har modtaget din pakke!

Gå til Returportalen